If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще пътувам в петък - тръгвам от Сф около обяд.
Глезлата слуша рок, доста често - по-силно от поносимото за масовия слушател.
Не съм комуникативна по време на път и почти не говоря.
При съгласие с горното, приемам компания.
.
Аз предлагам същото,с разликата,че ..много говоря
О,да..и тръгвам от Варна,в събота
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Аз също пуснах кинтите в петък.да попитам за резервацията се представя вносната бележка на място ли защото нямам потвърждение за превода.
не ти е нужно потвърждение или вносна бележка. нали си написал мейл?
Колегите от търновската група които няма да остават в хотела да се погрижат да преведат пари за вечеря, защото хората трябва да знаят за колко души да потготвят вечеря
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Очертаваше се че няма да идвам, но има шанс да дойда, което пък повдига въпроса, има ли достатъчна леглова база там за да не увисна със спането? Някой ще бъде ли още от петък?
Ще пътувам сам, така че ако има още някой като мен закъсал за последния момент, мога да го взема.
Има ли програма за през деня (събота) . Понеже има желаещи да присъстват на било то фотосесия или друго мероприятие
Изпревари ме със въпроса
Ще го решим в събота. Има по принцип идея да покараме някъде наблизо, или разходка из елена. Ще направим снимки в елена най малко.
Исках и аз да попитам за същото нещо,защото ще има хора които ще са във Елена сутринта , други към 12-13ч.И както няма точно място за самата среща , какво трябва да правят да обикалят във Елена докато не видят малко Алфи накамара.
Ако някой хора случайно са разбрали за събора и от скоро имат Алфа и не познават никой, стига до табелата Град Елена и какво прави
според мен идеята за 13ч на центъра на Елена е добра. ще стане красиво просто
може и в 14ч, за да имат всички време да се настанят. после ще се разберем и да се раздвижим нанякъде, както имаше предложения. но който прочете това, моля популяризирайте идеята от рано, за да разберат всички и да дадат мнение.
благодаря!
Comment